Представників трьох знаків Зодіаку чекає успіх у липні

Не упустіть свій шанс

Астрологи розповіли, кому з нас у липні везтиме більше за інших. Якщо ви не знайдете себе в списку щасливчиків, не засмучуйтеся. Це лише означає, що для досягнення успіху вам потрібно докласти більше зусиль.

На початку липня проблеми приноситиме Меркурій, а потім нам пробуватиме насолити ретроградний Нептун. Тож пощастить швидше за все тим, на кого ретро-планета впливає найслабше.

Близнюки

Початок місяця може здатися Близнюкам важким, але загалом цей час може стати для них періодом великих перемог та енергетичного зльоту. З високою ймовірністю Близнюкам вдасться порозумітися з тими, з ким раніше зробити цього не вдавалося. Особливо добре це вдаватиметься у другій половині місяця. Чим Меркурій буде ближчим до знака Діви, тим більше Близнюки отримуватимуть підтримку від цієї планети. Можна сміливо починати ремонт, відвідувати нові місця, вирушати у поїздки ділового та особистого характеру. Астрологи радять Близнятам не сумувати, якщо щось піде не так. Будь-яка проблема в липні цілком вирішувана. Потрібно лише навчитися приймати труднощі, залишаючись спокійними у будь-якій ситуації.

Лев

Левам Нептун не зможе завдати проблем. Імовірність появи проблем зберігається, але мінімальна. Швидше за все, проблеми виникнуть від бездіяльності. У липні Левам вдаватимуться нові починання. Можна сміливо займатися будь-якими справами, але без зайвого фанатизму. Якщо Леви втратять голову, то водночас можуть втратити й удачу. Частка обережності дозволить цим людям залишитися на плаву і навіть вибитися в лідери. Меркурій у Леві і в Діві зіграє в цьому далеко не останню роль.

Козоріг

Козорогам вдасться зробити те, що їм дуже хотілося зробити довгий час, але вони не наважувалися. Планети дадуть їм сміливості, але йти вперед краще з обережністю. Оскільки Нептун все ж таки може зіграти свою негативну роль. Козороги у липні будуть легко долати проблеми. Якщо їхнє життя кардинально зміниться, вони зможуть досить швидко адаптуватися до нових умов. Успіх полягатиме в умінні виходити сухими з води, рятуючи себе і свою сім'ю від різних негараздів.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень