У Рівному обрали начальника управління транспорту і зв’язку

Від учора управління має очільника, але він попросився вийти на роботу з 18 листопада

Як і анонсувалось раніше, керуватиме громадським транспортом міста ексочільник районної державної адміністрації Володимир Пилипчук. Відповідне розпорядження підсипав міський голова Володимир Хомко:

- Він пройшов перевірку і вже влаштований на роботу. Але вийде на роботу Пилипчук у понеділок, 18 листопада. Мій головний аргумент – це людина, яка немає стосунку до пасажирських перевезень, а отже немає зацікавленості у цьому. Більше ніяких загроз там немає, за місця він вивчити усі нормативні документи. Чоловік розумний, має відповідну освіту і досвід на керівній посаді. Головне, щоб він не купив собі автобус для пасажирських перевезень.

Зауважимо, профільне управління понад 10 років очолював Віталій Миронюк, який пішов на пенсію. Влітку поточного року керувати місцевим управлінням транспорту і зв’язку хотіла депутат Рівнеради Любов Романюк. Чи розглядали її кандидатуру – невідомо.

Довідково:

Володимир Пилипчук народився 25 квітня 1986 року в місті Рівному. Закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. С. Дем’янчука за спеціальністю «Менеджмент організацій» та отримав кваліфікацію менеджера-економіста. Здобув ще одну вищу освіту у Краківській академії ім. А.Ф. Модежевського за спеціальністю «Зовнішньоекономічна діяльність». Трудову діяльність Володимир Пилипчук розпочав 2007 року на посаді заступника директора відділу збуту фірми «Р.Р.Н. Енігма» в м. Пшеворськ (Польща). З 2008 до 2014 року – директор ТзОВ «Віммер» у м. Рівне. З 2012 по 2014 рік працював помічником-консультантом народного депутата України Юрія Вознюка. З 28 лютого 2014 року по 19 листопада 2015 року – голова Рівненської районної ради 6-го скликання, а з 27 квітня 2016-го по 11 липня цього року – голова Рівненської районної державної адміністрації.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень