Графолог проаналізував почерк Хомка та Муляренка

В Рівному відбулася зустріч з відомим графологом Сергієм Гонгало. Організувала її команда «Соціал-Демократична Платформа Рівне»

Зокрема, на зустрічі графолог розповів про те, як потрапив до своєї професії та де навчився розуміти характер людини за почерком. Розказав він і елементарні речі із графологіїі, які допоможуть робити висновки про людину. Для прикладу, дрібний почерк характеризує страх людини. Маленький міжрядковий інтервал показує жадібність.

Для того, аби побачити вміння Сергія Гонгало на практиці, організатори показали кілька підписів відомих людей, і попросили експерта їх охарактеризувати. Були й почерки Обами, Ганді, Хіларі Клінтон і Дональда Трампа. Втім, на експертизу відправили і автографи двох рівненських політиків. Зокрема, графологу показали нещодавно оприлюднену в ЗМІ заяву Олексія Муляренка про вихідний. Втім, актуальною буде інформація лише в тому випадку, якщо заяву писав саме він.

Отож, Сергій Гонгало відзначив, що його тримають проблеми минулого, бо поля скошені вліво. Також експерт відзначив рівень інтелекту вище середнього. Це видно зі спрощення написання букв. Підпис же характеризує Олексія Муляренка як людину скромну, дипломатичну, яка почате доводить до кінця та прагне розвитку.

Також проаналізував графолог і підпис міського голови Володимира Хомка. Сергій Гонгало відзначив, що мер не схильний до крайніх радикальних поглядів. А також спокійно ставиться до критики на свою адресу. Далі пряма мова  графолога:

Тобто, люди, які не мають нахилу (в підписі – прим.ред.) – вони піддаються впливу. Але в нього довгий стержень, ніби кілок забили. Він вичікує, шукає золоту середину. Він знаходиться між двома вогнями, він зажатий, в нього сплюснутий підпис. По горизонталі сплюснутий, по вертикалі – витягнутий.

Також після закінчення зустрічі всі охочі мали можливість підійти до експерта, показати почерк та отримати характеристику людини за ним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень