Готуємо за 20 хвилин смачнющий тортик до чаю (РЕЦЕПТ)
Цей тортик готується дуже швидко. Не потрібно нічого розкачувати, а корж випікається всього 10 хвилин.
Спробуйте, вам сподобається!
Для коржа:
2 яйця;
1 банка згущеного молока;
1 склянка борошна;
сіль;
0,5 ч. л. харчової соди.
1 ст. л. какао - за бажанням.
Крем:
250 г сиру;
250 г вершків;
100 г цукрової пудри;
ванілін.
Глазур:
1 плитка шоколаду;
50 мл вершків.
Збиваємо яйця з сіллю, додаємо згущене молоко і ще раз збиваємо. Додаємо 1 склянку борошна і соду. За бажанням можна додати какао, тоді торт вийде шоколадним.
Форму застеляємо пергаментом, змащуємо маслом. Випікаємо при температурі 175-180 градусів 10 хвилин.
Для крему збиваємо сир до отримання пастоподібної маси, додаємо вершки, збиті вершки з цукровою пудрою. За бажанням можна додати ванілін. Розрізаємо корж на дві частини. Змащуємо кожну частину кремом.
Щоб приготувати глазур, розтоплюємо шоколад на паровій бані або у мікрохвильовій печі, додаємо вершки. Зверху змащуємо торт глазур'ю.
Залишаємо на кілька годин у холодильнику, щоб торт настоявся.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ