Скільки коштує ніч у рівненських готелях? (ЦІНИ, АДРЕСИ, ФОТО)

Огляд вартості проживання у готелях Рівного за даними сайту booking.com

Готель "Aйвенго"

Розташований в приміському селі Колоденка на вул.Зеленій, 53. У готелі є критий басейн і тенісний корт, а також сауна і масажний салон.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, телевізори з супутниковими каналами та окремі ванні кімнати з феном.

Вартість: двомісний напівлюкс із двоспальним ліжком - 620 грн. Покращений номер з односпальним ліжком - 720 грн. Двомісний люкс - 950 грн. Апартаменти - 1500 грн.

Бутик-готель "Централь"

Розташований у місті Рівне на вулиці 16-го Липня, 7б. До послуг гостей бар, ресторан, номери з кондиціонером і власною ванною кімнатою, цілодобова стійка реєстрації і безкоштовний Wі-Fi на усій території.

Сніданок: шведський стіл. 

Вартість: номер з одним двоспальним ліжком - від 850 до 1000 грн. Двомісний номер з двома односпальними ліжками - 1300 грн.

Готель "Мир"

Розташований у місті Рівне на вулиці Міцкевича, 32. Гостям пропонують сніданок "шведський стіл" та номери, які оснащені телевізором із пласким екраном. Стійка реєстрації заїзду працює цілодобово.

Усі номери в готелі "Мир" оформлені в класичному стилі та обладнані письмовим столом. У деяких ванних кімнатах є душ, в інших - гідромасажна ванна.

Вартість: стандартний двомісний номер з двома односпальними ліжками - 1100 грн, напівлюкс - 1300 грн, люкс - 3 000 грн.

Готель "4x4"

Розташований у селі Колоденка, вул. Рівненська, 1а. Усі номери готелю обставлені дерев'яними меблями і оснащені телевізором. Ванні кімнати укомплектовані капцями і феном.

Страви української кухні подають в стильному ресторані "Offroad" з каміном, страви європейської кухні - в ресторані "Porsche'n". У барі готелю можна замовити напої.

Вартість: двомісний номер - 745 грн, номер "Комфорт" - 890 грн.

Готель "Оптіма Рівне"

Розташований у Рівному на вулиці Словацького, 9. Номери мають окрему ванну кімнату та оснащені кондиціонером і телевізором із пласким екраном.

Гості можуть повечеряти в ресторані готелю. До послуг цілодобова стійка реєстрації та камера зберігання багажу.

Вартість: стандартний двомісний номер з двома односпальними ліжками - від 898 грн до 1100 грн, покращений номер - від  1000 грн до 1254 грн.

Готель "Україна"

Розташований у Рівному на вулиці Соборній, 112. Інфраструктура закладу включає сауну, фітнес-центр та номери з кондиціонером.

Класично оформлені помешкання готелю укомплектовані телевізором із пласким екраном, міні-баром і шафою. Також у готелі облаштовано номери для осіб з особливими потребами. У ванних кімнатах встановлено душ або ванну.

Вартість: двомісний номер з одним двоспальним ліжком - 1230 грн, двомісний номер із двома односпальними ліжками - 1320 грн, напівлюкс - 2530 грн, люкс - від 3680 грн до 4830 грн.

Міні-готель "ОК"

Розташований у Рівному на вулиці Дворецькій, 48.

Усі номери оснащені телевізором із пласким екраном і кабельними каналами та власною ванною кімнатою. Стійка реєстрації закладу працює цілодобово.

Вартість: двомісний номер 450 грн.

Квартирно-готельний комплекс "Nirvana"

Розташований на вулиці Княгині Ольги, 8.

До послуг гостей закладу номери з безкоштовним Wi-Fi та телевізорами з пласким екраном. Серед інших зручностей - мікрохвильові печі і чайники.

Вартість: тримісний номер "Комфорт" з душем - від 600 до 680 грн. Вартість залежить від кількості жильців.

Готель "Підкова" 

Вулиця Івана Підкови, 17А.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, критий плавальний басейн, сауна та номери з кондиціонером. В індивідуально оформлених номерах готелю "Підкова" є чайник і холодильник. Ванні кімнати укомплектовані феном та капцями.

Вартість: стандартний двомісний номер - 497 грн, покращений - 667 грн, люкс - 954 грн, дворівневий люкс - 1700.

Готель "Форсаж"

Вулиця Князя Володимира, 109.

До послуг гостей зручні номери з безкоштовним Wi-Fi. Також гостям надається безкоштовна приватна автостоянка.

Номери оформлені в сучасному стилі. У кожному помешканні є супутникове телебачення. Гості користуються окремими або спільними ванними кімнатами.

Вартість: одномісний номер економ-класу - 440 грн, стандартний двомісний номер з двома односпальними ліжками - 530 грн, напівлюкс - 600 грн.

Готель "MelRose"

Вулиця Костромська, 59.

До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації заїзду, безкоштовний Wi-Fi, сауна, парова лазня та критий плавальний басейн.

Класично оформлені номери готелю оснащені телевізором із пласким екраном та холодильником. Ванні кімнати забезпечені ванною або душем, а також безкоштовними туалетно-косметичними засобами.

Вартість: стандартний двомісний номер  - 653 грн, стандартний двомісний номер з двома односпальними ліжками - 850 грн, апартаменти - 2400 грн.

Готель "Марлен"

Вулиця Грушевського, 13.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, цілодобова стійка реєстрації та бар. Усі номери оснащені шафою, холодильником та власною ванною кімнатою з феном і безплатними туалетно-косметичними засобами.

Вартість: двомісний номер - 540 грн, люкс із гідромасажною ванною - 690 грн.

Готель "Турист"

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, сніданок та цілодобова стійка реєстрації.

Номери готелю "Турист" містять телевізор, телефон та окрему ванну кімнату з безкоштовними туалетно-косметичними засобами. У деяких номерах також є кондиціонер і холодильник.

Вартість: одномісний номер економ-класу - 560 грн, стандартний одномісний номер - 650 грн, покращений одномісний - 690 грн, двомісний номер економ-класу - 660 грн, напівлюкс - 830 грн, люкс - 950 грн.

Готель "Блісс"

Розташований у Рівному на вулиці Дворецькій, 93.  До послуг гостей тераса, ресторан, бар і безкоштовний Wi-Fi.

У номерах комплексу є телевізор із пласким екраном і ванна кімната.

Вартість: двомісний номер із двоспальним ліжком - 500 грн, покращений двомісний номер - 750 грн.

Мотель "Околиця"

Розташований на вулиці Млинівській, 3. До послуг гостей бар, цілодобова стійка реєстрації, ресторан, дитячий ігровий майданчик і безкоштовний Wi-Fi.

Вартість: стандартний двомісний номер - 450 грн, напівлюкс - 600 грн, люкс із сауною - 900 грн.

Готель "Орлан"

Розташований на вулиці Відінській, 9.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, цілодобова стійка реєстрації, ресторан та бар. Гості можуть замовити напої в барі та скористатись гідромасажною ванною.

Вартість: одномісний номер - 450 грн.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень