Гороскоп на 2020 рік

ОВНИ

Найбільша небезпека у 2020 році – це сімейна сварка, яка може привести до розриву відносин. Очікується багато розмов і з'ясування стосунків.  

ТЕЛЬЦІ

У вашому житті може відбутися два неприємних моменти – зрада близької людини та емоційний зрив. Варто присвятити час відпочинку та духовним практикам, щоб не допустити неприємних подій.

БЛИЗНЮКИ

Зірки обіцяють повторення якоїсь ситуації з минулого. Можуть прокинутися старі почуття. Варто взяти себе в руки й знову пройти через випробування, щоб покінчити з ним назавжди.

РАКИ

Астрологи радять переглянути своє оточення, оскільки у ньому є люди, які тягнуть вас назад. У рік Пацюка варто йти своїм шляхом і не жертвувати собою заради чужого благополуччя.

ЛЕВИ

Можлива втрата контролю над життям і відчуття того, що щось важливе йде прямо з-під носа. Реагувати варто жорстко та не втрачати пильності у будь-якій ситуації.

ДІВИ

Представникам цього знаку загрожує емоційне вигорання, адже рік стане періодом нових відкриттів і звершень. Астрологи радять більше відпочивати і не допускати сильних стресів.

ТЕРЕЗИ

Не варто піддаватися на авантюри, адже це потягне за собою низку сумних подій і призведе до погіршення відносин з близькою людиною. Невдачі можуть потягнути за собою проблеми на роботі.

СКОРПІОНИ

Найважче випробування в 2020 році – суперництво на роботі. Рік буде успішним, але до своїх вершин зірки рекомендують йти чесним шляхом і бути обережними у вчинках та висловлюваннях.

СТРІЛЬЦІ

Існує ймовірність стати жертвою шахрайства та потрапити у сумнівну авантюру. Варто звертатися за допомогою до близьких і не довіряти навіть перевіреним людям, які пропонують комбінації з грошима.

КОЗЕРОГИ

Рік буде складним, очікується недобросовісна конкуренція, підкилимні ігри, змови за спиною і непередбачені витрати. Варто подбати про фінансову подушку безпеки та уважно придивлятися до колег.

ВОДОЛІЇ

Очікується період невизначеності, який призведе до серйозних розбіжностей з близькою людиною. Можливо, це знак, що пора рухатися далі та переглянути свої життєві цінності.

РИБИ

Рік у цілому буде вдалим, але він може затьмаритися нестабільністю в особистому житті. Ймовірні різкі перепади від сильних сварок до повної гармонії. Це може призвести до стресу та знесилення, що позначиться й на інших сферах життя. Варто навчитися бачити різницю між любов'ю і токсичними відносинами.

Щасливого Нового року!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень