Горіховий соус із часником: такої фантастики ви ще не куштували! (РЕЦЕПТ)
Цей соус смакує і до м'яса, і до звичайних салатів
Соус з горіхами та часником неймовірно виразний на смак. Саме тому він запам’ятовується. Його можна подавати до курки чи, наприклад, раків. Доречним він буде навіть у салатах з буряків чи огірків.
Спробуйте, ви будете в захваті, обіцяємо!
Інгредієнти:
- волоський горіх — 250 г
- білий хліб — 1 скибка
- часник — 2 зуб.
- олія — 100 г
- оцет — 1 ст.л.
- сіль — до смаку
Приготування:
Очищені горіхи треба добре розтерти у кам’яній ступі. Додайте сюди вимочений та віджатий хліб і тоді додайте часник (на власний розсуд).
Комусь подобається більш гостро, а хтось любить відчувати лише легкий присмак часнику.
Продовжуйте розтирати у ступці, повільно додаючи звичайну олію. В результаті у вас має вийти густа маса. Посоліть, дайте трохи оцту і лимонного соку.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ