Горіхова аджика – пікантна намазка до святкового столу (РЕЦЕПТ)
Смакує з м'ясом

Горіхова аджика - це пікантна приправа, яка поєднує в собі гостроту перцю, аромат зелені та насичений смак волоських горіхів. Вона може бути як заготівлею на зиму, так і свіжою приправою до різних страв.
Інгредієнти:
- 200 г – червоного гострого перцю
- 500 г – болгарського перцю
- 300 г – часнику
- 50 г – хмелі-сунелі
- 80 г – солі
- 50 г – кінзи
- 50 г – олії
- 200 г – волоських горіхів
Очистіть від плодоніжок та зерен гострий та болгарський перці. Подрібніть ці овочі з часником у м'ясорубці.
Додайте хмелі-сунелі та пропустіть ще раз через м'ясорубку всю суміш.
Тепер додайте сіль, олію, подрібнені горіхи та кінзу, перемішайте.
Перекладіть аджику в банки та зберігайте їх у холодильнику.
Смакує з м'ясом.


Радіо Трек: НОВИНИ