Горе-матір викинула немовля у вуличний туалет на Рівненщині (ФОТО)

Жінку досі шукає поліція

Поліцейські розшукують матір новонародженого хлопчика, якого знайшли учора, восьмого серпня, у вбиральні на подвір’ї школи села Балаховичі Володимирецького району. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Близько 22 години 17-річний місцевий хлопець разом з друзями на території школи грав у футбол. У цей час він почув плач дитини, який лунав із вбиральні, розташованої на подвір’ї школи. Підбігши на звуки, юнак побачив на дні стічної ями немовля.

 

Місцеві жителі відразу прибігли на допомогу, вони самостійно дістали новонародженого хлопчика, викликали швидку та повідомили до поліції.

Хлопчика, вагою 2,8 кілограми госпіталізували у Володимирецький пологовий будинок. Зі слів медиків, дитина народилася доношеною без патології, життю немовляти і здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці у посиленому режимі продовжують пошуки горе-матері. Орієнтовано все місцеве населення та медиків, до яких жінка може звернутися з кровотечею.

Поліцейські за фактом замаху на умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини відкрили кримінальне провадження. Породіллі за скоєне загрожує позбавлення волі строком на п’ять років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень