Чому смердить на зупинці «Льонокомбінат» у Рівному?

Встановлений тут біотуалет перебуває у жахливому стані. Помітно, що у ньому давно не прибирали і не вивозили нечистоти

Туалет належить КАТП 1728. Чому його не прибирають - розповідає директор КАТП 1728 Ростислав Кралюк:

Може, в силу того, що погодні умови, може - сніг.  Не готовий коментувати, бо його не бачив. У такий стан привести його можна за день. Потім сказати, що його місяць не обслуговували. Ми зараз їх познімаємо і не буде там у нас туалетів. Ми ж не можемо використовувати їх взимку при мінус 10: вода замерзає і так далі. Вони йдуть у нас весна-літо і може осінь. Йде мінусова температура і ми їх звозимо, забираємо.

За словами Ростислава Кралюка, у КАТП 1728 на обслуговуванні - 25 біотуалетів. Їх ставлять влітку на пляжі, Пагорбі Слави, у парку на Лебединці, в парку Шевченка, на Ювілейному, у сквері мікрорайону «Північний». А також на деяких кінцевих зупинках транспорту. Окрім цього, біотуалети встановлюють у місцях масових заходів: на мототреку, на стадіоні «Авангард» тощо. Ростислав Кралюк каже, що його підлеглі раз на тиждень прибирають ці туалети, а у разі потреби – й частіше. Втім, він особисто їхню роботу не перевіряє. Це роблять інженери, майстри підприємства.

У будь-якому разі, переконує начальник КАТП 1728, біотуалети не призначені для використання у зимовий період, і не їхня робота – турбуватися, щоб у під’їздах та під будинками не справляли нужду. Для цього, каже Ростислав Кралюк, потрібно будувати у місті стаціонарні вбиральні.   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: туалет
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень