Де повинні справляти нужду на кінцевих зупинках водії маршруток Рівного?

Ми задали це запитання керівництву міського управління транспорту і зв'язку Рівного

Фото ілюстративне. З сайту http://www.unian.net/

Нагадаємо, що сайт Радіо Трек писав про жахливий біотуалет на кінцевій зупинці громадського транспорту "Льонокомбінат" у публікації Чому смердить на зупинці «Льонокомбінат» у Рівному? Після неї редактор газети "Льонокомбінат" Світлана Герасимчук поінформувала:

Цю кабінку встановили після наших наполягань, бо набрид громадський туалет просто на кільці. Пройти тудою було гидко і соромно: вічно сморід, чоловіки (водії маршруток) зі спущеними штанами. 

Втім, після того, як журналісти Радіо Трек звернули увагу на стан біотуалету, його із зупинки "Льоонокомбінат" прибрали.

Куди ж тоді ходити справляти нужду водіям? Відповідь на це запитання дала в.о. начальника міського управління транспорту і зв'язку Тетяна Мартинюк:

Є така домовленість, і водії самі домовляються: якщо на кінцевих зупинках є кафе чи магазини, які обладнані туалетами, то наші водії можуть користуватися цими туалетами. 

 

Втім, чи то не всі водії знають про таку домовленість, чи їх не пускають у туалети магазинів або кафе, бо наші читачі інофрмують:

Kordonets Oleg однаково, як тільки сутеніє, то і водії і "клієнти" сусідніх наливайок там по кущах так і соваються

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень