Головний архітектор Рівного Сергій Семенець і надалі перебуває у важкому стані

Стан головного архітектора Рівного Сергія Семенця, який напередодні потрапив до реанімації із черепно-мозковою травмою, не погіршується. Однак жодних прогнозів лікарі поки не дають. Про це повідомляє заступник головного лікаря з хірургічної допомоги  Рівненської міської лікарні Ігор Дундюк. З його слів, стан Сергій Семенця стабільно важкий. Чоловік і надалі перебуває в реанімації.

- Стабільно важкий. Знаходиться в апараті штучного дихання. Рано ще давати якусь нову інформацію, тому що травма серйозна.

Нагадаємо, 16 березня близько 22 години головного архітектора Рівного Сергія Семенця знайшли непритомним біля власного авта у селі Зоря, де проживає чиновник. Каретою швидкої медичної допомоги потерпілого із черепно-мозковою травмою госпіталізували до нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні. Чоловіку провели оперативне втручання. 

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини отримання чоловіком тілесних ушкоджень. Свою чергою міський голова Рівного Володимир Хомко пов’язує напад на головного архітектора Рівного суто з професійною діяльність Сергія Семенця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень