Хомко прокоментував напад на головного архітектора Рівного

Сергій Семенець у важкому стані

У справі про напад на головного архітектора Рівного є двоє підозрюваних.

Про це кореспонденту Радіо Трек повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко.

На його думку, жорстокий напад на Сергія Семенця пов‘язаний виключно з професійною діяльністю чиновника.

 

Подія непроста і екстраординарна не лише для Рівного, а й для України. Це більше, ніж залякування – очевидно. Міліція зараз цим займається і як на мене, на 100% пов‘язана з його професійною діяльністю. Двоє його попередників були в свій час звільнені, м‘яко кажучи, за непринципову поведінку. Десь напевно проявив якийсь елемент принциповості. Моя версія, але я думаю, що поліція розбереться.

За даними, якими на цю пору володіє Радіо Трек, стан Семенця надзвичайно важкий, у нього черепно-мозкова травма, він перебуває у реанімації нейрохірургії Рівненської міської лікарні. Його прооперували.

Нагадаємо, на  Семенця напали поблизу його дому у с. Зоря. Про це поліцію близько 22-ої години повідомив його син. Сергій Семенець у непритомному стані лежав біля власного авто. Про характер травм поліція не повідомляє.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень