Стан волонтерки з Рівного стабільно важкий

Яна Зінкевич нині притомна, може розмовляти

Нагадаємо, волонтер-парамедик Яна Зінкевич, яка потрапила в автомобільну аварію на Дніпропетровщині, була госпіталізована в тяжкому стані.

Про це повідомляє портал ПС "Сектор правди".

 

 


До Яни повернулась свідомість. Вона може розмовляти, все гаразд з пам`яттю. Однак стан лишається стабільно важким", - сказано у повідомленні. У Яни переломані ребра, численні стусани та переломано хребет. Бо вилетіла крізь лобове скло.
Лікар Яни каже, що їй ще пощастило, бо якщо б була переломана шия - то взагалі б все віднялося і такі пацієнти як правило не виживають


Щодо іншого постраждалого в аварії, комбата "Госпітальєрів" Стрілка, який отримав черепно-мозкову травму, лікарі вирішують, чи потрібне оперативне втручання.

Як повідомлялось, автокатастрофа сталася 5 грудня близько 4-ї години ранку. Авто "Госпітальєрів" на слизькому асфальті злетіло з траси та кілька разів перекинулося.

Додамо, що для лікування 20-річної волонтерки потрібні чималі кошти, до їх збору просять долучитись усіх небайдужих.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень