Головного «корупціонера» України вимагають звільнити за відпочинок на Рівненщині (ФОТО)

Сам Артем Ситник готовий іти до Європейського суду з прав людини

Артем Ситник

Торік керівника антикорупційного бюро визнали винним у корупції.

Директор Національного антикорупційного бюро розслідувань (НАБУ) Артем Ситник заявив, що

буде оскаржувати штраф за відпочинок у Рівненській області у Європейському суді з прав людини.

Про це він повідомив під час пресконференції з головою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назаром Холодницким, повідомляє РБК-Україна.

За словами Артема Ситника, це єдина можливість переглянути рішення суду.

 - Я буду направляти скаргу до Європейського суду (з прав людини - ред.), тому що це єдина можливість переглянути це рішення. Я розумію, що будуть спроби тиску на мене, підписи якісь збирають у парламенті. Я не збираюся миритися з незаконними рішеннями... Якщо прийде запит на оплату штрафу, я оплачу його, — заявив Ситник.

На сайті ВР з’явився проєкт Постанови №3039 про звільнення директора Національного антикорупційного бюро розслідувань (НАБУ) Артема Ситника.

Артем Ситник

Як стало відомо, п’ятеро народних депутатів України, що у парламенті представляють Рівненщину, підтримали звільнення Артема Ситника з посади директора Національного антикорупційного бюро України. Загалом, свої підписи сьогодні, 7 лютого, під цією вимогою поставили 216 народних депутатів.

Зокрема, такі підписи на бланку Верховної Ради поставили четверо представників «Слуги народу»: Дмитро Соломчук, Олександр Салійчук, Сергій Литвиненко та Олександр Аліксійчук. А також депутат від північних районів області, член депутатської групи «За майбутнє» Віктор Мялик.

Нагадаємо, Сарненський суд 6 вересня оштрафував Артема Ситника за відпочинок у мисливському господарстві «Поліське-Сарни» на 3400 гривень. Цей штраф він оскаржив в Рівненському апеляційному суді.

Мисливське господарство «Поліське-Сарни», де й відпочивав Ситник на Новий Рік та наговорив зайвого

Спочатку справу мав розглядати голова цього суду Олег Полюхович, однак, він взяв самовідвід через те, що у грудні 2015 року детективи НАБУ проводили обшук в його кабінеті.

Зараз директор Національного антикорупційного бюро – у реєстрі корупціонерів.

Винна база? Нове у справі про відпочинок директора НАБУ Ситника на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень