Головний тренер збірної України з футболу воює з окупантами у Бахмуті (ВІДЕО)

Єзерський із перших днів на війні

Легендарний український футболіст, головний тренер збірної України з футболу U-16 та помічник Руслана Ротаня в «Олександрії» Володимир Єзерський у формі ЗСУ та зі зброєю в руках воює проти окупантів на донецькому напрямку. Фотографії 46-річного львів'янина з Бахмута виклали колишній голкіпер «Динамо» та «Дніпра» Святослав Сирота та журналіст Микита Дмитрулін.

Володимиру Івановичу було мало під Києвом, тому він приїхав повоювати до Бахмута, – з усмішкою прокоментував вчинок знаменитого футболіста президент «Агробізнесу» Олег Собуцький, який також служить у ЗСУ.

Собуцький додав, що Єзерський із перших днів на війні. Наразі перебуває на контракті у ЗСУ.

— Він був з нами на самому передку. Молодець. Має сталеві нерви і характер. Допомагав нам вирішувати різні питання, – розповів Собуцький в ефірі Youtube-каналу «СпортАрена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень