«Карма наздогнала»: в районі Бахмута ліквідували колаборанта, який став «зіркою» на росТБ (ФОТО/ВІДЕО)

Він на камеру розбив герб України

На Сході України загинув 19-річний Ілля Гаманін, який обрав собі долю зрадника та окупанта. Колаборант, який нібито записався добровольцем до лав терористичної «ЛНР», раніше став «зіркою» російської пропаганди.

 19-річний хлопець знайшов свій кінець в районі Бахмута. Про це повідомляє видання Newsroom

Відомо, що після окупації Куп’янська військами РФ він підтримував загарбників та демонстрував свою любов до країни-агресора.

Проте, після звільнення населеного пункту, колаборант утік до Бєлгорода, де був призваний в армію РФ, хоча за легендою, яку зараз поширюють в росЗМІ, він добровільно вступив до лав так званого «армійського корпусу ЛНР».

Російські Telegram-канали пишуть, що Гаманіна було знищено 24 листопада під Бахмутом.

Цікаво, що студент медколеджу в Куп’янську «прославився» тим, що розбив молотком герб України на будинку культури у селі Петропавлівка.

Також Гаманін давав інтерв’ю кремлівським ЗМІ, де розповідав, що підтримує дії країни-агресора. Йому було висунуто підозру у нарузі над державними символами України та пропагандою війни.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень