Голова Нацполіції Клименко вручив ключі від нових машин дільничим офіцерам Рівненщини (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У рамках програми

Два десятки нових автівок для патрулювання отримали дільничні офіцери Рівненської області.

Ключі їм вручив особисто голова Нацполіції України Ігор Клименко. Церемонія вручення відбулася у четвер зранку на вулиці Пушкіна на території Головного управління Нацполіції Рівненщини.  

23 Renault Duster отримали 30 поліцейських, які є учасниками програми «Поліцейський офіцер громади».

Програму запустили торік для того, аби покращити забезпечення правоохоронців в ОТГ, каже очільник Нацполіції Ігор Клименко:

Вслід за багатьма областями ОТГ Рівненщини отримають поліцейських офіцерів громади для того, щоб поліція була біля кожного громадянина України та в будь-який час могла прийти на допомогу.  

На Рівненщині з квітня поліцейські офіцери громад працюють у 23-х ОТГ.

Багато з них були дільничими, але торік вони пройшли відбір і тренування у рамках урядової програми. Кажуть, що раніше власного робочого транспорту не мали.

Машинами забезпечували сільради, або ж їздили громадським транспортом. Коли після відбору та навчання вони стали поліцейськими офіцерами громад - то отримали машини, забезпечення витратними матеріалами, житло в ОТГ.

Натомість мають патрулювати дороги, краще розбиратися у законодавстві, стежити за наявністю ліцензій на зброю у місцевих мешканців тощо.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень