Голова райради звільнив свого радника через організацію гучної вечірки

Скандал трапився на День студента у Луцьку

У Луцьку до Дня студента 17 листопада в місцевому клубі «Versailles» влаштували грандіозну дискотеку, куди навідались більше 300 людей.

В анонсі до вечірки організатори обіцяли «найкращу тусовку», гарний настрій, якісну атмосферу та хорошу музику.

В мережі лучани обурилися доцільності і своєчасності таких гулянь, - повідомляє видання «Сила правди».

Приходь та відпочивай як це було у мирний час», – йшлося в анонсі вечірки, якого на разі вже немає на волинському ресурсі.

 

Вартість квитків була від 170 до 200 гривень. Людей на дискотеку прийшло понад три сотні.

Реакція лучан після проведення вечірки не забарилася.

Організатором цього дійства став лучанин Віктор Церпіш, який є засновником організації «Party Lutsk» та з березня 2021 року – радником голови Луцької районної ради Олександра Омельчука.

Омельчук з Церпішем

 Церпіш прокоментував організацію гучної вечірки:

Я дуже довго обдумував цю ідею і обговорював її з волонтерами та військовими. До мене, як до організатора вечірок, була величезна кількість запитів від студентів, адже люди потребували цього і після довгих роздумів вирішили провести такий захід.

 

Ніхто не згадав чомусь, що заклад «Versailles» з першого дня війни безплатно розміщував біженців. Добро ніхто не бачить. Вечірка була практично благодійною, ми перекрили лише витрати, а решту виручених коштів передали на батальйон «Любарт».

 

У Луцьку так само організовуються стенд-апи, концерти різних артистів і люди там теж сміються, танцюють, щось випивають. Ми дали людям можливість прийти і відпочити на тематичній вечірці. Студентів хотілось відволікти. У закладі були присутні і військові, які казали, що не бачать нічого поганого у проведенні цієї вечірки.

 

Церпіш зауважив, що його попереджали, що буде моральний і суспільний осуд і підкреслив, що був готовий до цього.

Дискотека тривала до 23:00. Комендантську годину ніхто не порушував, - зауважив він.

Після проведення вечірки та розголосу, в соцмережах Луцької районної ради з’явилося повідомлення про звільнення Віктора Церпіша.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень