"Гетьмана" у Рівному показувала знімальна група

Чи сподобався фільм рівнянам, слухайте нижче

Напередодні, 3 листопада, до Рівного завітала знімальна група нового українського фільму "Гетьман". Мешканці та гості нашого міста мали змогу не лише переглянути кінокартину, а й поспілкуватися з режисером та акторами.

Зокрема, режиссер "Гетьмана" Валерій Ямбурський зазнчає, що фільм показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Але головною лінією сюжету є не саме повстання, а трагічна любов Богдана Хмельницького до молодої полячки Гелени:

Всеукраїнська прем'єра фільму відбулася минулого тижня. Картину планують показати у 70 кінотеатрах України, а згодом і на телебаченні.

До слова, на показі у рівненському кінотеатрі практично не було вільних місць. Своїми враженнями від фільму діляться самі рівняни.

Додамо також, що одну з головних ролей, а саме - сина Богдана Хмельницького Тиміша, у фільмі зіграв рівненський актор Станіслав Лозовський. Інтерв’ю з ним у ефірі Радіо Трек можна послухати тут.

Також у студії Радіо Трек спілкувалися з режисером «Гетьмана» Валерієм Ямбурським. Розмову вели Наталка Панфілова та Андрій Осташ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень