Гроші - на вітер: у Рівному в мороз комунальники сіяли траву

Таку їхню роботу городяни помітили у суботу, 12 листопада, на бульварі Хмельницького

Про це у соцмережі Фейсбук написала рівнянка Олена Пінчук:

Ви бачили як бюджетні гроші викидають на вітер?
Сьогодні на бульварі Б. Хмельницького з відра розсіяли 12 тисяч гривень. Саме стільки було виділено на насіння трави, яким сьогодні всипали підмерзлу землю на бульварі. І це без врахування вартості роботи людей та техніки.


На зауваження Олени Пінчук з приводу того, що сіяти траву серед листопада, коли синоптики попереджають про морози і снігопад, не варто, бригадир виконавців (саме "бригадир", а не "начальник", бо за його словами "начальники тільки в колонії") сказав, що вона лізе в те, у чому не розбирається, і що їй треба читати спеціалізовану літературу. 

Олена Пінчук зазначила:


Досвід посіву газонів я маю, але все ж почитала. Фахівці пишуть: вибирати час для посіву насіння слід, спираючись на загальне правило: до заморозків має залишатися не менше 40 днів.
У Рівному заморозки вже сьогодні. На найближчі дні обіцяють -4-6 морозу.
Або вони вивели новий морозостійкий сорт трави, або винайшли нову технологію посіву трави в мороз, або... просто освоюють бюджеті кошти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень