Частина мешканців Рівного сьогодні без обіцяної гарячої води. Чому?

У більшість будинків міста централізовано подавати гарячу воду розпочали ще вчора ввечері

Директор підприємства «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький каже, що без гарячої води нині будинки, які обслуговують дві котельні міста:

Не подається гаряча вода від котельні на Соборній, 225, тому що там проводиться перевід парових котлів у водогрійний режим. На жаль, це дуже довга процедура. Вона займає практично весь міжопалювальний період.

 

І, на жаль, не подається гаряча вода від котельні на Будівельників, бо там виконуються роботи ( це не наша організація виконує, а інша, яка виграла тендер) з заміни теплових мереж. І виконавець, на жаль, на сьогодні не завершив робіт.  

Решті споживачів гарячу воду подають. Тим, хто обслуговується від теплоелектроцентралей - з 6 до 24 години (це котельні  , на вулицях Буковинській, 14-а та 12-а; Князя Володимира, 75-б, Дворецькій, 108-д; Березовського, 20), від інших котелень – за графіком: з 6 до 9 і з 17 до 23 години ( котельні на вулицях Поліській, 5-б; Курчатова, 54-а; Коперника, 44-б; Герцена, 5-а; Відінській, 21-а; М. Карнаухова, 41-в; Чорновола, 74-в; Жукова, 22; Макарова, 41).

Нагадаємо, що так подавати воду у «Рівнетеплоенерго» обіцяють до 4 вересня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень