Ґвалтував, бив струмом і підпалював: мережу сколихнули моторошні збочення Мериліна Менсона

Стіни дому Менсона прикрашали кров та вирізки з порножурналів

Нещодавно з'явились нові страхітливі факти про садистські «вподобання» американського рок-виконавця Мериліна Менсона. Перебуваючи у стосунках з декількома жінками, Менсон катував їх й навіть замикав у спеціальній кімнаті, де тримав жертв без їжі й води.

Видання Rolling Stone провело масштабне розслідування стосовно персони Мериліна Менсона, справжнє ім'я якого Браян Ворнер. Співак відомий своїми гучними скандалами й жорстокими витівками, однак справа набрала величезного розголосу, коли з'явились нові подробиці сексуальних знущань і залякувань Менсона.

Рок-музикант часто змінював партнерок, які згодом відкрили залаштунки їхніх стосунків і звинуватили його в аб'юзі. Декілька ексжінок Мериліна Менсона подали на нього судові позови, проте адвокати виконавця стверджують, що всі звинувачення є сфабрикованими.

Для проживання Мерилін Менсон винайняв житло у Західному Голлівуді. Попередньо у цій квартирі жили орендарі, які займались звукозаписом й збудували у кутку однієї з кімнат скляну звукоізольовану конструкцію, де і записували музику.

Коли ж Менсон переїхав в оселю, то вирішив не забирати мінікімнату. Зі слів знайомих та колег рок-музиканта, саме цю скляну «будку» він перетворив на одинарну камеру, яка використовувалася для психологічного катування жінок, - пише Rolling Stone.

Співак часто заганяв туди своїх подружок, тримаючи їх усередині годинами, щоб покарати за найдрібніші провини. Ексдівчина Менсона, манекенниця Ешлі Морган Смітлайн розповідала, що він неодноразово змушував її сидіти у «камері» й не випускав, навіть коли вона сильно просила.

Навіть якби я кричала, мене ніхто б не почув. Спочатку я билась, але йому подобалась ця боротьба. Я зрозуміла, що мої дії давали йому те, чого він хотів. Тож, у такій ситуації я відключалась і намагалась думати про щось інше, – ділилась Смітлайн.

На фото: Эшлі Морган Смітлайн

Сам музикант не приховував фактів такого насилля, а навіть пишався ними й розповідав про Bad Girls Room з хвалькуватим тоном. Своїй помічниці Ешлі Уолтерс Мерилін Менсон казав, що може замкнути у цій звукоізольованій кімнаті будь-кого, хто видасться йому поганим.

Ті, хто відвідував житло Менсона, розповіли, що його квартира була прикрашена кров'ю, свастиками та вирізаними фотографіями з порножурналів. Килими, меблі та прикраси були чорними, як і штори, які він використовував, щоб у дім зовсім не потрапляло сонячне світло.

На фото: Есме Б'янко

Зокрема зірка «Гри престолів» – акторка Есме Б'янко розказала, що під час їхніх стосунків музикант часто ображав її, не дозволяв спати і їсти, а також бив електричним струмом і ґвалтував протягом двох років. Актриса навіть згадала моторошний момент, коли Менсон не володів собою й накинувся на неї з сокирою.

Спочатку до всіх своїх жертв Менсон ставився дуже тепло, закидав компліментами й навіть наполягав, аби вони обирали весільні сукні, а потім, з часом, розпочинав знущання, коли жінки були до нього максимально прихильними.

Менсон – це той тип людини, який шукає слабкості в інших. Він знаходив щось таке, що могло дуже сильно сколихнути людину й навіть довести її до розпачу. Потім, кожного разу під час спілкування з цією людиною він використовував цю «слабинку» проти неї. Це було дуже маніпулятивно і неприємно, – каже один із інсайдерів.

Так було і з моделлю Ешлі Морган Смітлайн. Жінка розповіла, що була дуже вразливою для всіх тих, хто проявляв любов чи турботу стосовно неї. Тож при їхніх зустрічах рок-музикант одразу починав називати Ешлі «ідеальною дівчиною для нього». Смітлайн стверджує, що у цих стосунках було багато «попереджувальних знаків», проте вона їх не сприймала, адже була наївною. Під час стосунків Мерилін Менсон почав поводитись неадекватно й знущався з Смітлайн.

На фото: Эшлі Морган Смітлайн та Мерилін Менсон

У позові жінка описала, що артист душив її, кусав, підпалював для свого сексуального задоволення і навіть кілька разів ґвалтував. У документі стверджується, що протягом їхніх стосунків Менсон без згоди Смітлайн вирізав ініціали «ММ» на її стегні, а також кинув ніж у модель, який ледь не зачепив її обличчя.

На фото: Еван Рейчел Вуд та Мерилін Менсон

Ще одною жертвою домагань Менсона стала 33-річна американська акторка Еван Рейчел Вуд. Жінка звинуватила рокера в насильстві та аб'юзі, які тривали багато років. 52-річний музикант нібито почав залицятися до дівчини ще тоді, коли вона була підлітком. Актриса розповіла, що співак «промивав їй мізки, змушував підкорятися і шантажував».

На фото: Ексдружина Мериліна Менсона модель Діта фон Тіз

До слова, ексдружина співака – модель Діта фон Тіз зізналась, що за сім років стосунків співак не проявляв до неї жодної агресії, а насильницьким проявам не було місця в їхньому шлюбі. Сам Мерилін Менсон свою провину заперечує та наголошує, що оприлюднені факти «спотворюють минуле».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень