Львів’янин Ростислав зґвалтував знайомого після пиятики в барі. Його розшукують

На зв’язок він уже вийшов

Львівська поліція розшукує 48-річного мешканця Львова Ростислава Озарка, якого підозрюють у зґвалтуванні 33-річного львів’янина.

Підозрюваний вчинив сексуальне насильство щодо свого знайомого, а тепер переховується від правоохоронців. Після розголосу він таки вийшов на зв'язок з поліцейськими та має прибути в райвідділ, щоб надати пояснення у справі.  

У Львівському районному управлінні поліції розповіли ZAXID.NET, що інцидент трапився на початку серпня цього року на вул. Богдана Хмельницького у Львові. Того дня 48-річний Ростислав Озарко зустрів 33-річного знайомого, теж львів’янина, з яким до того бачилися кілька разів.

Чоловіки разом посиділи у барі, розпивали алкоголь. Після цього Ростислав Озарко запросив 33-річного львів’янина до свого помешкання на вул. Богдана Хмельницького, де його зґвалтував.

Постраждалий чоловік звернувся з заявою до правоохоронців. Підозрюваний у зґвалтуванні від поліції переховується. Його оголосили в розшук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень