Фортуна на їхньому боці: 6 імен, яким усміхаються успіх та гроші

Власникам цих імен часто щастить в азартних іграх

Олександр

Такі чоловіки рішучі, не бояться ризикувати, готові поставити на кін все, що є. Олександри вірять у свою перемогу і щоразу дивуються, коли виграють.

Сергій

Власники такого імені працьовиті, впевнені у собі. Ризикують лише, якщо знають, що вдасться заробити пристойну суму. Вони наполегливі й впевнені, йдуть до поставленої мети.

Андрій

Андрії мрійливі. Вони любителі перевіряти свою інтуїцію на міцність. Якщо не пощастить сьогодні, то повернуться завтра та закінчать розпочате.

Олена

Олени сміливі, не бояться ризикувати. Їм подобається щоразу відкривати для себе нові види азартних ігор: рулетка, покер чи блек-джек.

Наталя

Власниці такого імені мудрі, підходять до ігрового процесу з обережністю, підвищують ставки повільно і можуть вчасно зупинитися.

Світлана

Світлани позитивні, не опускають руки перед труднощами. Якщо сьогодні не пощастило, то завтра обов'язково придбають лотерейний білет і спробують знову зірвати джекпот.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень