ФІЛЬМИ, ЯКІ ВАРТО ПОДИВИТИСЯ: вічне протистояння Солодова (ТРЕЙЛЕРИ)

 

Карантин чи ні, але на пошук нормального фільму завжди потрібно чимало часу. Радіо Трек пропонує вам фільми, які перевірені на "власній шкірі". Тепер щотижня ми викладаємо по дві стрічки від когось із нас.

 

ВЛАДИСЛАВ СОЛОДОВ - радіоведучий

 

Дуель братів. Історія Adidas і Puma (Німеччина 2016)

 

Історія протистояння братів, кожен із яких створив власну компанію-гіганта з виготовлення взуття з блек-джеком і … сама собою захоплює. Автори фільму перетворили цю історію в чудову стрічку про конфлікти родини та великого бізнесу.

Аутсайдери (США, Франція 2019)

 

Ще одна шикарна стрічка про протистояння гігантів промисловості. У головних ролях – найсерйозніший з усіх бетменів Крістіан Бейл і перший марсіанський білорус Метт Деймон. Тут Вони виконують ролі талановитого гонщика Кена Майлза та автомобільного конструктора Керолла Шелбі.

Їхня мета – створити спорт-кар, який обжене лідера автоперегонів Ferrari на змаганнях у Франції. Стрічка виявилася однією з кращих у 2019 році. Це чудовий переказ реальних подій і достойна операторська робота, яка пересадить вас з дивану за кермо боліда.    

 

ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: фільмиТОП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень