11 хороших фільмів для перегляду на карантині

Аби перезавантажитися

Обожнюєте хороше кіно, але більше часу витрачаєте на пошук фільму, ніж на перегляд? Спеціально для таких випадків Всвіті зробив підбірку картин з непоганими рейтингами, де кожен знайде собі історію до душі.

Пропонуємо переглянути такі фільми.

Мости округу Медісон

Вона – дружина американського фермера, він – вільний фотограф, який давно звик жити сам. Випадкова зустріч змінює їхнє життя раз і назавжди, але для цієї любові залишилося занадто мало часу.

Коли Гаррі зустрів Саллі

Стара як світ історія про двох людей, в якій постає одвічне питання: чи може існувати дружба між чоловіком і жінкою? Головні герої, Гаррі та Саллі, постають перед глядачем у різних ситуаціях, а разом з ними розвиваються і їхні стосунки.

Життя прекрасне

Молодий журналіст Адам раптово дізнається, що серйозно хворий і його шанси на виживання - 50%. Як тепер жити і чи можна вийти переможцем з гонки зі смертю?

Перший день решти життя

Картина розповідає історію однієї великої родини. Ця історія змусить глядача задуматися про себе і навколишні події.

Місце зустрічі

Щодня загадковий Незнайомець приходить в одне кафе. Він може втілити будь-яке бажання в життя, але за це доведеться заплатити.

Фільм викликає багато запитань і роздумів, на які немає однозначної відповіді.

Реальні упирі

Сусіди-вампіри Віаго, Дікон і Владислав намагаються впоратися з суворими буднями десь у Новій Зеландії. Фільм сповнений колючих жартів, імпровізацій і часом навіть абсурду – тим він і чудовий.

Тельма і Луїза

Фільм розповідає про те, як двом дівчатам, втомленим від своїх непростих буднів, вдається вирватися світ за очі. Але несподівано все розгортається зовсім не так, як вони припускали.

У картини 6 номінацій на «Оскар».

Сабріна

Сабріна – дочка простого шофера. Вона закохана в Девіда, але любов зводить її з розуму, і батько дівчини, щоб вгамувати її, відправляє вчитися Сабріну до Парижа. Повернувшись, красуня все ще сподівається завоювати прихильність коханого, але тут на неї звертає увагу брат її обранця.

Елізабеттаун

Молодий дизайнер Дрю буквально в одну мить втрачає і роботу, і дівчину. Він вирішує звести рахунки з життям, але несподіване нещастя змушує повернутися до провінційного містечка. В дорозі він знайомиться з однією чарівною стюардесою.

Закони привабливості

Одрі та Деніел – дуже різні, але успішні і затребувані адвокати. І одного разу їм довелося опинитися на місці своїх клієнтів…

На колесах

Фред вирішив догодити синові своєї коханої: роздобути баскетбольний м’яч з автографами улюбленої команди.

Але отримати цей трофей може тільки людина з інвалідністю, тож чоловік вирішує сісти в інвалідний візок.

Джерело: vsviti.com.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень