Фестиваль «Мацик» у Рівному проведуть в «історичному кварталі», який відкриють для відвідувачів

15 травня

15 травня у Рівному відбудеться фестиваль «Мацик». Рівняни зможуть поласувати стравами української та польської кухні, а також вперше потрапити на територію майдану «Бергшлосс», де й проходитиме подія.

Ця частинка Старої Європи у Рівному відкриється для широкого загалу саме 15 травня, каже керівник пивзаводу «Рівень» Мар`ян Года:

Ми отримали право власності на приміщення, тобто будемо працювати в тестовому режимі, як готель. А площа без проблем, готова вся інфраструктура, буде працювати від 15-го числа.

Мар`ян Года. Фото з мережі.
Мар`ян Года. Фото з мережі.

На автентичному фестивалі «Мацик» відвідувачам пропонуватимуть страви Рівненщини та Любельщини (Польща). Подія відбуватиметься в межах міжнародного проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна і Рівного», який здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах програми транскордонної співпраці «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Фестиваль Мацика – лише один із заходів, які плануються на площі «Бергшлосс». До пивзаводу уже звертаються з пропозиціями провести там різноманітні події.

До слова, саме підприємство на День Незалежності планує організувати фестиваль пива. Доступ до комплексу рівняни матимуть постійно. Там працюватиме ресторан і конференцзали.

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень