Феміністки налетіли на «Пташку з АЗОВсталі» за її слова, що дівчатам може не слід шлятися та бухати до безтями? (ФОТО)

За Пташку вступився Карась

Історія про дегенератів із Франика, які в Києві споювали та знімали на відео дівчат у відключці не перестає бентежити Україну.

Слідство встановить, чи мали там місце фактичні зґвалтування та чи приймали дівчата наркотичні препарати неусвідомлено, але…

В будь-якому випадку хлопки з Галичини та Кавказу (там, виявляється, був ще й якийсь футболіст Магомед Мемешев) явно пустилися берега зі своїм бажанням хайпанути та принизити дівчат з вулиці.

Інша справа самі ті дівчата – чи все у їхній поведінці є адекватним? Тут теж ми не можемо нічого говорити, бо не знаємо деталей та всіх обставин тих «алко-нарко-вечорниць».

Чи відбувалися вони за обопільною згодою, чи за нестримним бажанням усіх учасників та учасниць чи, скажімо, під примусом або обманом.

Так чи інакше, але виявляється, що Катерина Поліщук, легендарна «Пташка з АЗОВсталі» десь днями зауважила, що їй особисто вдається обходитися по життю без наркотиків та алкоголю і що дівчатам, мовляв, загалом варто думати, що вони роблять, перед тим, як вони це зроблять.

Виглядає, що такі заяви дуже не сподобалися феміністкам. Про це повідомляє вже Євген Карась

Карась пише:

Фемки налетіли плювати і цькувати Пташку. Героїчна дівчина з Азовсталі всього лише зазначила, що вона «хайпанула» на відео з АЗОВсталі і без наркотиків та бухла.

 

Фемки ж далі захищають право на наркоблядську тусу. Вони не підуть у воєнкомат.

 

Вони хочуть бухло, наркоту і блядство, але «по згоді».

Очевидно, це один із наїздів на Пташку, який і збентежив Карася

Люди під цим дописом пишуть різне, переважно висловлюють свою підтримку Пташці, але не тільки.

От деякі з коментарів:

Bogdan Fedorov Історія мала закінчитись так: суспільство вимагало покарання для ґвалтівників, вони отримали підозри, постраждалих в лікарні і до психотерапевтів. Хлопці не мають право домагатись дівчини, дівчата мусять таки дивитись на своє оточення (я хз шо хлопці їм обіцяли, ну явно же не в театр звали)

 

Але те як тут всі сруться, показує вплив ворога і ІПСО за допомогою цього казусу напередодні великої зимово-весняної битви

 

Микитина Швачка Риторичне питання: а хоч одна постраждала з тої туси написала заяву в поліцію?

 

San4ez1708 Просто йо*нуті створіння! Якщо чесно, то дуже моторошно стає, бо якщо так діло й далі піде то усіх наших вояків будуть обсирати отакі от створіння! Тупі бл*ді, вони й 5-ї частини не бачили того, що пережила «Пташка».

 

Ярослав Терещук У постах Пташки не вказано, що хтось там «сама винна» у цій ситуації. Також в них не написано, що хтось має право когось ґвалтувати за певних умов. Тут висновок ніяк не відноситься до тексту постів

 

Natalka Вживати алкоголь-законно, відвідувати вечірки - законно, ПИХАТИ ПАЛЬЦІ У ВАГІНУ БЕЗ ДОЗВОЛУ ДІВЧИНИ - незаконно. Які ще питання?

 

Natalia Nedilko Слухайте, ну де вони кажуть, що вони фємки?! Справді бісить. Може, вони й хамлять, але мають рацію, щодо позиції, яку захищають!

 

please,speak Albanian Собралось шобло наркоманов и алкашей юных, обдолбились, обрыгались и теперь выясняют кто неправ. Эти сучки знали куда идут и что такое вписка и что там может произойти. И кипишнули они только из-за того, что видео в массы попало. Не делайте из них невинных овечек

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень