Дівчина в білому – Підполковник, її «папіком» є Генерал Прикордонслужби: наїзд чи правда?

Генералу приписують непомірні мільйони та громадянство Колумбії

Не затихає скандал із дівчиною на ім'я Іванка, яка є прес-офіцером Прикордонслужби на Одещині, та володіє при цьому іменним «Мерседесом» і не надто обмеженими можливостями подорожувати світом у вільний від роботи – у воюючій Україні – час, роблячи повсюдно фото та селфі себе милої і виставляючи їх – усім відкрито на екран.

Тепер виявляється, що ця Іванна Плантовська, можливо, є навіть Підполковником і зважаючи на свій вік та здібності, цілком може дослужитися незабаром і до Генерала.

Принаймні екснардеп Борислав Береза повідомляє:

Добрі люди з одної антикорупційної структури кажуть, що через скандал з пресофіцером Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванни Плантовської була прикута увага до Начальника Південного регіонального управління ДПСУ генерал-майора Сергія Мула. Про нього сьогодні писав Андрій Боєчко.

Треба сказати, що Береза та Боєчко навряд чи можуть вважатися кришталево чистими та надійними джерелами.

Цілком може бути, що вони є інструментами своєрідної інформаційної атаки на генерала Мула з боку тих, хто хотів би зайняти його місце, але…

Сама поведінка пресофіцера Плантовської є настільки показовою, що ми вважаємо допустимим подати нижче допис згаданого вище Андрія Боєчка, хоча в деякі оприлюднені ним факти та суми навіть нам здаються неймовірними.

Невже чоловік на фото реально присвоїв собі десятки мільйонів доларів та виробив громадянство Колумбії?

Від Редакції:

Сам факт обшуку у Генерал-майора Мула є загальновідомим, про нього повідомляли ЗМІ. Проте в усіх публікаціях фігурувало тоді речення: «Зазначається, що заощадження також були виявлені, однак точних даних про суму поки що немає».

ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ

Виявляється, скандал з Іванкою можливо, дійсно, використовують для розправи з Мулою, за яким геть немає тих гріхів, що їх йому приписують:

Сама Плантовська обіцяє зробити заяву

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень