Фанерний завод в Костополі оштрафували на мільйон за викиди у повітря

Питання, чи заплатить штраф

Державна екологічна інспекція Поліського округу провела позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства товариством «Костопільський фанерний завод», що в Костополі Рівненської області.

Інспекція виявила, що у період з 18 грудня 2018 року до 16 травня 2019-го підприємство не мало дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел. Оскільки це є порушенням законів “Про охорону атмосферного повітря” та “Про охорону навколишнього природного середовища”,

заводу нараховано збитки та пред'явлено претензію на суму 1,048 млн гривень.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу. За законом, шкода, завдана навколишньому природному середовищу за забруднення атмосферного повітря, має бути відшкодована в повному обсязі. Викиди у повітря без дозволу вважаються таким порушенням.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень