Екологи оштрафували крематорій Києва на понад 5 млн грн

За екологічні збитки

Екологи оштрафували Київський крематорій на понад 5 млн грн Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/kyiv/news/ekologi-oshtrafuvali-kijivskiy-krematoriy-na-ponad-5-mln-grn-730734.html?fbclid=IwAR1qrR0GRmPYO3nFMO3FhXula1fPODRb9YKKDG2jLWQHQ_e2WP8TJ0MRWFU

Столичний крематорій порушив низку вимог Земельного кодексу та Закону про відходи.

Державна екологічна інспекція Столичного округу перевірила Київський крематорій, що розташований на історичному Байковому кладовищі, і виявила засмічення території залишками бетонних плит, арматурою, цеглою, металобрухтом, відходами виробництва гранітних виробів тощо.

Тим самим крематорій порушив низку вимог статей Земельного кодексу та Закону про відходи, повідомляє «Вечірній Київ».

Державні інспектори розрахували збитки, заподіяні державі внаслідок засмічення земельної ділянки відходами. Сума виявилася чималою – 5,309 млн гривень.



КП «Київський крематорій» створено Київрадою у 2005 році. Основний вид діяльності - організація поховань і надання суміжних послуг. Це єдиний крематорій у Києві та один із трьох в Україні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень