Оскаржувати штрафи у водіїв не виходить

Рівень добровільної сплати штрафів за порушення суттєво зріс

З 1 червня 2020 року в Україні почали працювати перші відеокамери системи автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Камери встановлені  поки що лише на автомагістралях Київської області - виключно у місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками, повідомляє УНІАН.

За 100 днів роботи камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху жодному водієві не вдалося оскаржити виписаний штраф.

За період роботи камер автофіксації патрульні підписали 833 949 постанов про перевищення швидкості, за якими водіями сплачено штрафи у 645 526 випадках, тобто рівень добровільної сплати штрафів досяг 77%.

Правоохоронці стверджують, що аварійність на ділянках, де встановлені камери, суттєво знизилася. Зокрема, кількість фактів перевищення швидкості в місцях установки камер знизилася вшестеро.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень