Фанатам Apple... Основні фішки iPhone 13

Смартфон може замінити ноутбук

Від середини жовтня серія iPhone 13 від компанії Apple з'явилася на українському ринку. Гаджети швидко завоювали світову популярність завдяки якості складання та високим технічним характеристикам. За рівнем продуктивності нові айфони не поступаються жодному смартфону на міжнародному ринку. Якщо подивитися на функціонал, можна зрозуміти, чому iPhone 13 швидко завоював популярність і продовжує підкорювати серця людей. За потреби цей смартфон може замінити повноцінний комп'ютер або ноутбук.

Головні переваги iPhone 13

Почати варто з камери. Покращена макрозйомка та можливість фотографувати та знімати відео у кінематографічному режимі, а також автоматичне зміщення точки фокусу виділяють новинку. Модель здатна робити знімки у Full HD у темряві та при слабкому освітленні. Зовні камери виглядають масивними у порівнянні з попередньою серією iPhone. Якщо порівняти фотографії, зроблені за допомогою старої та нової моделей, відмінності будуть незначні. Але якщо у вас iPhone 11, то можна поміняти смартфон, придбавши телефон із якісною камерою та кінематографічним режимом.

На краще змінився OLED-дисплей моделі. У 13 версії айфонів частота оновлення досягає 120 Гц при збільшеному режимі автономної роботи. Смартфон без проблем тримає заряд протягом доби, тому його можна брати у невеликі мандри, не побоюючись, що гаджет швидко розрядиться. Преміальна версія – iPhone 13 Pro – здатна утримувати заряд протягом 48 годин.

Додатковим плюсом став збільшений обсяг оперативної пам'яті. Мінімальний рівень досягає 128 ГБ, максимальний – 1024 ГБ. Усереднені показники – 256 та 512 ГБ. Це дозволяє зберігати всередині гаджета безліч цікавого контенту.

Процесор A15 Bionic з 5-ма нанометрами складається з ядер: 2 – високопродуктивні, 4 – енергоефективні. Графіка – 4- або 5-ядерна, що дозволяє робити знімки та знімати відео кращої якості.

Також варто зазначити забарвлення. Виробник випустив модель у кількох кольорах, щоб шанувальники нових смартфонів змогли вибрати відповідний не лише за технічними характеристиками, а й за зовнішнім виглядом.

В іншому особливих змін немає. Смартфон ідеально передає звуки, використовуючи шуми, розпізнає обличчя і вирішує кілька завдань одночасно з високою швидкістю.

Чим ще виділяється iPhone 13

Високопродуктивна модель створена із нержавіючої сталі. З обох боків гаджет покритий захисним склом, яке оберігає телефон від механічних пошкоджень під час падіння або сильного удару. Як стверджує виробник, фронтальне скло вважається найміцнішим.

Деяким людям не подобаються розміри виробу. Але це пояснюється кількістю та якістю деталей. Якщо необхідний компактний гаджет, то можна взяти iPhone 13 mini, який мало чим поступається преміальній версії.

Що ж до якості складання, то тут претензій немає. Виробник робить лінійки, які здатні пропрацювати роками без додаткових проблем. Секрет надійності полягає у комплектуючих. Це причина, через яку продукція Apple зайняла провідні позиції на міжнародному ринку і поширила товар у світі.

Лінійка iPhone 13 була визнана найпродуктивнішою серед гаджетів. Не дивно, що багато людей вирішили одразу придбати новинку, попри вартість. Якщо потрібно знайти iPhone 13 або інший високопродуктивний смартфон, звертайтесь в інтернет-магазин техніки та електроніки Comfy.ua.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень