Новинки, від яких світ збожеволів: рейтинг популярності гаджетів Apple

Без них людство вже не зможе жити

Торік Apple, якщо і не здійснив революцію з випуском радикально нових девайсів, то точно потішив своїх шанувальників оновленнями знайомих продуктів.

Гаджети отримали нові функції, стали потужніші і зручніші у використанні. Які з них стали найпопулярнішими, повідомив офіційний інтернет-магазин Apple.

1 місце. Айфон 13

iPhone 13 буквально за кілька місяців став найпопулярнішим смартфоном. Девайс працює на базі новітнього мобільного процесора А15 Біонік з 6 ядрами – 2 продуктивними та 4 енергоефективними. Завдяки цьому вдалося збільшити час автономної роботи. Значні оновлення зареєстрували і у камерному модулі.

2 місце. Macbook Pro 2021

У жовтні компанія представила нові лептопи серії Macbook Pro: Pro 16 і Macbook Pro 14. Вони отримали нові 10-ядерні фірмові чіпсети і абсолютно унікальні 32-ядерні графічні процесори. Тож впевнено займають місце найкращих у цій ніші. У гаджеті встановлені класичні дисплеї Super Retina і після вдосконалень частота оновлення підвищилася до рекордних 120 Гц. Ноутбуки отримали максимальну кількість портів та роз'ємів, що дозволяє підключати ще більше сторонніх пристроїв та аксесуарів для комфортної роботи. Також збереглася можливість використання бездротових аксесуарів, які підключаються через оновлений модуль Bluetooth 5.0.

3 місце. Планшети

Планшет iPad 10.2 приваблює насамперед бюджетною вартістю. Однак його функціональність на високому рівні. Якщо ви підбираєте для себе максимально потужний, продуктивний та швидкий планшет, вам підійде iPad Pro 11 M1 та iPad Pro 12.9 M1. Основні відмінності між ними у діагоналі дисплея, а функціонал майже однаковий. У цих планшетах використовують повноцінний комп'ютерний процесор, такий самий, як в останніх лінійках iMac і макбуків. До них можна підключати Apple Pencil другого покоління, який перетворює планшет на професійний графічний. Поліпшили камери, адже планшети часто використовують для відеозв'язку. Для групових дзвінків вони отримали унікальну функцію «У центрі уваги», яка стежить за тим, щоб усі люди залишалися в кадрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень