EuReCa римується з «Евріка!»: новий діалізний центр відкривають у Рівному (6 ФОТО)

Люди, які потребують очищення крові, отримають унікальний рівень послуг – безкоштовно

Ліворуч - керівник центру Наталія Вікторівна Овсійчук

Кількість людей, які потерпають від важкої ниркової недостатності і потребують регулярного (раз на три дні) очищення крові, навряд чи можна точно підрахувати.

Вважається, що на Рівненщині їх мінімум 200, але, якби у нас діяли європейські стандарти обстежень та профілактики, то це число можна було б впевнено множити на два, і на три (а може й на 5-ть).

Так чи інакше, важливим є те, що в Рівному відкривають новий діалізний центр справді європейського рівня, послуги в якому для всіх будуть – безкоштовними.

Усі видатки покриває НСЗУ

Очолює центр Наталя Овсійчук, яка є визнаним фахівцем у сфері екстракорпоральних методів детоксикації та діалізної ниркової замісної терапії.

Вона представник відомої лікарської династії. Саме її батько – Мартинюк Віктор Миколайович – й започаткував діаліз як метод терапії на Рівненщині та очолював ним же ж і створене відповідне відділення обласної лікарні, яке довгий час очолював, та яким керувала і його дочка.

Тепер Наталя Овсійчук так пояснює переваги нового центру:

- Унікальність центру EuReCa в тому, що тут буде забезпечено комплексний підхід до надання якісних послуг, що буде включати:

  • якість самої процедури гемодіалізу
  • комфортні умови перебування та
  • професіоналізм медичного персоналу

 

Людина, яка потребує діалізу, має проходити цю процедуру тричі на тиждень. Тривалість чотири години, але є ще й час до та після самого гемодіалізу. Загалом 5 годин десь одна процедура, і так 15 годин на тиждень. А цих тижнів багато, аж поки не з’явиться можливість трансплантації.

 

Тому дуже важливо, щоб люди проводили ці 5 годин у максимально комфортних умовах. Саме це наш центр і забезпечує на додачу до найвищого рівня самих медичних послуг і процедур.

На кожному ліжку передбачені планшет та фурнітура (навушники), аби людина могла максимально комфортно провести чотири години діалізу

ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ЦЕ – БЕЗКОШТОВНО

В офіційному ж пресрелізі читаємо ще й таке:

Хронічна ниркова недостатність – це не вирок. Якщо так сталось, що Ви потребуєте лікування гемодіалізом, місія нового діалізного центру у Рівному — не тільки подовжити Ваше життя, але й провести лікування так, щоб воно залишило у пацієнта позитивні враження та не заважало іншим планам.

Ефективність, безпека, комфорт – концептуальна основа лікування, якою керується команда клініки EuReCa.

Досвідчені лікарі та медсестри, з яких багато хто присвятив лікуванню хворих методом гемодіалізу у провідних українських установах не один десяток років, володіють всім доступним на сьогодні арсеналом методів діалізної ниркової замісної терапії.

Стандарти лікування, що застосовуються базуються на рекомендаціях міжнародних фахових організацій та найкращих відомих практиках.

Процедури проводяться на обладнані та з використанням одноразових матеріалів світового лідера у діалізній терапії – Nipro Corporation (Японія), що дозволяє досягти найвищих показників якості.

Лікування проводиться у комфортних умовах. І це стосується не тільки доброзичливого та уважного ставлення персоналу, підтримання мікрокліматичних умов (кондиціонування повітря, підігрів підлоги, зональне освітлення), комфортних ліжок зі натуральною білизною, ковдрою та персональних шльопанців.

Кожне місце обладнане планшетом з виходом в інтернет та гарнітурою для забезпечення комфортних умов для всіх.

Важливо, що все це абсолютно безкоштовне для пацієнтів. Оскільки лікування проводиться за програмою медичних гарантій НСЗУ.

Центр має дві палати на загалом 23 обладнаних для діалізу місця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень