Етно та яскравість: 5 трендів в одязі на осінь 2022

А ще модні в'язані речі й маскулінність

Акцент на етно

Модно поєднувати у своєму гардеробі речі з вишитими елементами та сучасним одягом: наприклад, об’ємна вишита сорочка з джинсовими бермудами та високими козаками.

– Цей тренд залишатиметься, адже, як ніколи, наші українські традиції на слуху. Тому сміливо одягайте та комбінуйте з речами вашого гардеробу, – каже стиліст Юлія Крижалко.

В’язані речі

Об’ємні светри, кардигани, вузькі сукні, костюмні комплекти — це наша база гардеробу, яка також не втрачає своїх позицій.

Важливо звертати увагу на склад виробу, щоб у ньому переважали натуральні тканини з невеликими домішками (до 5%) синтетичних тканин.

Наприклад, класна формула: об’ємний в’язаний светр, джинси прямого крою, масивні черевики, тренч та акцентна сумка. Простий, але стильний образ.

Довжина максі

Можливо, ви сумніваєтеся, чи підійде вам така довжина, але якщо ви низького зросту, спробуйте поєднати максі з підборами з гострим носком чи підібрати взуття в тон.

– За допомогою цих прийомів ви здаватиметеся вищими і стрункішими, – зазначила стиліст.

Яскраві кольори

Навіть в осінній гардероб хочеться додати кольорів – помаранчевий, фуксія, синій, зелений. Особливо ефектний вигляд матимуть яскраві костюми зі структурованими одиницями.

Маскулінність

Вироби з чіткими лініями, структурою, вираженими плечима – також серед трендів прийдешньої осені.

Дуже класно стилістично поєднувати маскулінність із жіночими силуетами. Наприклад, маскулінний оверсайз-піджак, мінісукня на бретелях, босоніжки на зав’язках, акцентні прикраси та сумочка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень