Етнічні грузини популяризуватимуть свою країну в Рівному

У Рівному оголосили про відкриття Центру україно-грузинської дружби

Для центру україно-грузинської дружби «Сакартвело» нарешті знайшли приміщення. Центр, відкриття якого анонсувалося ще торік, розташовуватиметься на цокольному поверсі житлового будинку на вулиці Соборній,7. Це приміщення в оренду надала міська влада. Зараз там проходить ремонт. Впродовж року, поки ініціатори  відкриття центру шукали приміщення, з’явилося багато нових ідей.

Раніше йшлося про те, що в центрі можна буде вивчати грузинську мову та обрати вигідний туристичний маршрут, який порадять і підберуть етнічні грузини. Проте, зі слів голови правління Громадської організації «Центр Україно-Грузинської Дружби Сакартвело» Руслана Толордави, з їхньою допомогою можна буде дізнатися про Грузію набагато більше:

 

- В нас буде таке інформування потенційних клієнтів про доступні види туризму. В нас буде цілий портал там. Працевлаштування, наприклад. Крім цього, ми будемо розглядати бізнес, інфотури організовувати. Це важливість центру – щоб він надавав усі послуги, які цікавили б простих людей, які не можуть собі дозволити поїхати в Іспанію, але Грузія їм здається дорогою, хоча, насправді, це стереотипи. Багато є стереотипів відносно Грузії, тому наша задача в доступній формі, не шаблонно подавати їх так, як ми вважаємо, тому що ми є етнічні грузини і ми краще можемо повідомити, ніж туристична компанія.

 

Співпраця стосуватиметься також мистецьких, культурних та спортивних проектів. Так само в Центрі популяризуватимуть і Україну в Грузії. А в планах - запуск рейсу в Грузію з рівненського аеропорту. 

Нагадаємо, Рівне має місто-побратима у Грузії. 

А посол Грузії в Україні має ексклюзивну футболку з логотипом Рівного (ФОТО).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень