«Еталонна мерзота»: Собчак, яка вбиралася в українську вишиванку, стала на бік путіна і отримала «вирок»

Днями вона виправдалась за фото в українському національному костюмі. Каже, це не з власної волі

Так звана російська опозиціонерка та журналістка Ксенія Собчак відреагувала на заколот у рф, показавши своє справжнє обличчя. Вона зазначила, що за останню добу спала лише кілька годин, адже постійно моніторить новини. У своїх соцмережах телеведуча висвітлює ситуацію в країні та ставить питання, чи побачать її співгромадяни протистояння Кадирова і Пригожина, яке «багато хто прогнозував».

«Журналістка» залишає свої абсурдні думки в особистому Telegram-каналі.

До речі, днями вона виправдалась за фото в українському національному костюмі, яке було зроблено майже 10 років тому на Майдані, під час її репортажу. Ксенія заявила – що був такий формат зйомок і вона одягла вишиванку не з власної волі.

Сьогодні ж, на тлі подій, Собчак резюмувала, що заколот у воєнний час – на руку ворогові.

— Але ось, що я хочу сказати, друзі: заколот у воєнний час – це в будь-яких випадках і за будь-якого розкладу гра на руку другій стороні, що воює проти.

 

Це послаблює, розсіює увагу і грає на зниження безпеки навіть мирних і цивільних, не тільки фронтовиків.

 

Це поганий крок, – видала «опозиціонерка».

Користувачі мережі відреагували на слова Ксенії Собчак, жорстко поставивши її на місце. Крім того, вони нагадали, що у росії немає непроімперських опозиційних політиків. А всі росіяни, які нібито перебувають «поза політикою», все одно до кінця будуть вірними кремлівському фюреру.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень