Собчак потрапила у смертельну ДТП під Сочі (ФОТО/ВІДЕО)

Водій ведучої виїхав на зустрічку

В суботу, 9 жовтня, російська телеведуча Ксенія Собчак потрапила в смертельну аварію в Адлері.

За попередніми даними, в аварії по дорозі з Адлера в Червону Поляну сталося лобове зіткнення автомобілів Mercedes і Volkswagen. В результаті зіткнення автомобілів загинули дві людини, пасажири Volkswagen. Сама ж Собчак перебувала у Mercedes.

Всього в цій машині було троє людей. Третій пасажир зараз перебуває у важкому стані.

Згідно з інформацією Regnum, Собчак їхала в аеропорт. Після того, що сталося, вона з охороною і помічниками пересіла в іншу машину і покинула місце аварії. 

На своїй сторінці в Instagram Собчак заявила, що вона отримала численні травми і струс мозку, додавши, що знаходиться «в жаху від того, що загинули люди». 

Однією з загиблих у тій ДТП була 35-річна Катерина Тарасова. Жінка працювала інструктором з розтяжки та медитації. Її близькі згадують, що Катерина була дуже яскравою і позитивною людиною, активно займалася творчістю, писала музику.

Тарасова була матір'ю-одиначкою, у неї залишилася семирічна дочка і літня мама. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень