Дизайнерка з Харкова пошила ексклюзивну норкову шубу для Ксенії Собчак (ФОТО/ЦІНА)

За мотивами старовинних татуювань!

На фото Ксенія Собчак
На фото Ксенія Собчак

Дизайнерка з Харкова Анастасія Фурс, яка займається пошиттям ексклюзивного брендового одягу, створила унікальну норкову шубу для відомої журналістки Ксенії Собчак.

Про це сама ж дизайнерка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Подаємо текст мовою оригіналу

Что уж скрывать ? Создавалась шуба конечно же с трепетом,под личным моим контролем, подошла к этапу произведения искусства с любовью и душой ❤️. Для меня каждый индивидуальный заказ клиента – это уже достижение и новая ступень Когда Ксения Анатольевна обратилась ко мне за пошивом под заказ ,я была приятно удивлена . Где Москва и где Харьков ? – йдеться у повідомленні.

Шуба білого кольору зі старовинними татуюваннями, як відзначила Ксенія Собчак у мережі. До слова, нещодавно Собчак зняла фільм про тортури в колоніях та СІЗО.

Відомо, що шубу пошили із норки. Коштує вона 7500 доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень