Естонія позбавляє «ВНЖ» росіянина, який дотинався на пляжі до українок «за мову» (ВІДЕО)

«Говорі хоть что-нібудь такоє нормальноє, йо*пр*ст» (с)

Естонія вирішила анулювати вид на проживання (ВНП) для росіянина, який накинувся на українок «за мову» на одному з місцевих пляжів.

Ексцес трапився ще в липні. Відомо, що тоді росіянина обурила мова спілкування наших дівчат на пляжі Пірита в Естонії: вони розмовляли рідною для себе українською мовою.

Як повідомляє російське опозиційне видання SOTA, чоловік ображав дівчат і вимагав, щоб вони говорили «нормально», й обіцяв, що російська мова ще стане для них – улюбленою.

Дівчата опублікували свою розмову з ним у соцмережах.

Згодом ролик побачив колишній президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес, який закликав поліцію звернути увагу на цей випадок. Естонська поліція встановила особу чоловіка та оштрафувала росіянина – у нього виявився вид на проживання в Естонії, тож ще два тижні тому було розпочато провадження щодо визнання його статусу ВНП не дійсним.

Сам чоловік пояснював, що українки його провокували. Однак, це не змогло переконати правоохоронну систему Естонії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень