Керівництво «Моріону» таємно від продавців спілкувалося з журналістами (ФОТО)

На їхню думку, ті їх все одно не стануть слухати

Десятки викликів поліцейських, тітушки, блокування кіосків. Так минула зима на ринку «Моріон». Там не вщухає конфлікт між адміністрацією ринку  та групою торговців, які відмовляються платити орендну плату за місця.

Вони вважають, що бажання адміністрації підняти ціну за місце, це спроба їх «виселити» з території.

Керівництво «Моріну» вирішило розповісти свою точку зору для преси. За їхніми словами, плату за перебування на ринку вони збільшили через зростання тарифів в державі, а також підприємству потрібні гроші на реконструкції торгових місць.

Про це вони говорять вже не вперше, як і не вперше торговці заявляють про направомірні дії адміністрації. Утім щоразу новий конфлікт чи серія конфліктів породжують чергову прес-конференції тощо з приводу того ж конфлікту.

Натомість півтора десятка торговців не платять їм оренду ще з жовтня і блокують роботу, розповідає юрист підприємства «Моріон» Мирослав Савонюк:

На сьогоднішній день ми платимо за ділянку 402 тисячі гривень за земельну ділянку, і ми на ній не можемо без "згоди" наших опонентів жодних дій вчиняти. Блокується транспорт, він цілий день тут стоїть, його не допускають, не пускають працівників.

 

Зі сторони продавців ми чуємо про фальшування документів по ринку, фальшування документів по землі, фальшування документів по організації роботи їхньої, але жодного доказу не надано.

Раніше керівництво "Моріону" говорило, що в рамках реконструкції ринку зроблять ремонт і в торговому центрі.

Сьогодні його показали з середини.

Кажуть, днями вже планують відкриття.

Перед тим, як проводити прес-конференцію, сюди завели журналістів і поставили біля дверей охорону, яка стежила за тим, аби не впустити підприємців усередину.

Адміністрація ринку нині позивається на торговців до суду, вимагаючи сплатити борги та звільнити торгові місця. Поки є лише одне рішення суду на користь ринку - торгове місце одного з продавців таки прибрали. 

Щодо останнього гучного скандалу, де підприємці заявляли про нібито тітушок на території, адміністрація ринку каже, що це охоронна фірма.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень