На «Моріоні» у Рівному були сутички?

Поліція працювала на ринку

Ввечері, 19 лютого, після 19 години на ринку «Моріон» нібито зібрались «тітушки». Хтось повідомив про таке правоохоронцям. Вони, нібито, розмістились у приміщенні Будинку побуту і завтра мають намір штурмувати ринок.

Поліція прибула на ринок, інформує «Рівне вечірнє», бо хтось повідомив, що туди зайшли понад півтора десятки невідомих чоловіків з валізами.

Поліцейські оглянули ринок, прилеглу територію та  Будинок побуту. Усі чоловіки, яких там побачили правоохоронці, запевняли, що є працівниками ринку. Ця інформація зараз перевіряється.

В одного з чоловіків поліція вилучила пістолет. Його передадуть на експертизу. 

Відділ комунікації поліії Рівненщини повідомив «РВ», о 20 годині, що слідчо-оперативна група досі працює там, перевіряючи  усі обставини, а ситуація перебуває під контролем.

У той же час продавці на ринку "Моріон" повідомили Радіо Трек, що це була чергова спроба адміністрації ринку витиснути їх з робочих місць. Кажуть, т.з. "тітушок" збираються поселити в Будинку побуту. Утім інформація не перевірена. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень