«І депутатам, і ОСББ»: енергоефективності навчатимуть у Рівному (ФОТО)

Відкрили спеціальний центр

Центр енергоефективності відкрили сьогодні, 22 лютого, у Рівному на вулиці Лермонтова, 5, у приміщенні, де колись розташовувався барбершоп. У ньому проводитимуть навчання з енергоефективності, інформуватимуть ОСББ про програми термомодернізації тощо.

В.о. директора Центру підвищення кваліфікації держслужбовців Рівненщини Тетяна Янчик розповіла:

— З завтрашнього дня ми починаємо роботу з підвищення кваліфікації держслужбовців та посадовців органів місцевого самоврядування, депутатів Рівненщини з питань енергозбереження та енергоефективності. Навчання триватиме протягом 3 днів.  

Детальніше поінформував представник Фонду енергоефективності у Рівненській області Михайло Лук’яник:

— Основна діяльність центру – це просвітництво: навчання голів ОСББ, енергоаудиторів, проєктантів тощо.

 

Також це буде своєрідний хаб, де будуть зустрічатися замовники і виконавці робіт: ті ж самі голови ОСББ по програмі «Енергодім» - з підрядниками, енергоаудиторами.

 

Вони зможуть тут зібрати правління ОСББ, мешканців будинків, загальні збори провести за участю працівників цього центру і розказати про програми термомодернізації будинків.

За словами Михайла Лук'яника, нині гроші на програми з термомодернізації будинків дають і з міського бюджету Рівного, і з обласного. І це досить вигідно.

Створення центру ініціювала Рівненська ОДА. З наповненням його меблями, офісною технікою допомагали зацікавлені організації та підприємства, які пропонують товари і послуги з енергоощадження.  

Центр, пояснив Михайло Лук'яник, працюватиме в міру потреби. ОСББ будуть за дзвінком домовлятися з Фондом чи ОДА, коли можна сюди прийти.      

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень