Екс-урядовців часів Януковича з бази Інтерполу не видаляли

Про це заявив керівник Робочого апарату Українського бюро Інтерполу Василь Неволя

Як ми повідомляли, інформація про розшук чиновників часів Януковича зникла з сайту міжнародного розшуку. Втім, це не означає, що Інтерпол більше не розшукує Азарова, Богатирьову та ін. Інформація стосовно кожного з них розглядається окремо, так само окремо вирішується питання щодо розшуку кожного з них, - заявив керівник Робочого апарату Українського бюро Інтерполу Василь Неволя.

За його словами, інформація стосовно екс-прем'єра Миколи Азарова, колишнього очільника Міністерства охорони здоров'я Раїси Богатирьової, екс-міністра фінансів Юрія Колобова зараз теж відсутня на відкритій частині сайту Інтерполу, оскільки міжнародна поліцейська організація зараз розглядає скарги від їхніх представників щодо політичної вмотивованості їх розшуку.

"На час розгляду цих питань Комісія з контролю за файлами Інтерполу заблокувала доступ до кількох із цих файлів, і тому їх не видно на публічній частині", – зазначив Неволя.

Водночас "специфічною" залишається ситуація з міжнародним розшуком колишнього народного депутата Юрія Іванющенка та бізнесмена Сергія Курченка, які теж звернулися до Інтерполу зі скаргами.

"Доступ до цього файлу відкритий, хоча там є примітка, що їхня справа є предметом розгляду Комісії по контролю за файлами", – зазначив Василь Неволя.

Нагадаємо, що Інтерпол тимчасово обмежив публічний доступ до інформації про розшук екс-президента Віктора Януковича на час розгляду скарги його представників, повідомляється на сайті Нацполіції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень