Інтерпол більше не шукає Богатирьову, Азарова та інших

Інформація про розшук чиновників часів Януковича зникла з сайту міжнародного розшуку

З офіційного сайту Інтерполу зникли дані про майже всіх українських чиновників часів екс-президента Віктора Януковича, які перебували в міжнародному розшуку. Про це повідомляє Центр з протидії корупції.

У розшуку перебували екс-прем'єр-міністр Микола Азаров, колишня керівниця Міністерства охорони здоров'я Раїса Богатирьова, екс-міністр фінансів Юрій Колобов і колишній нардеп і близький соратник Януковича Юрій Іванющенко.

Як йдеться у повідомленні Центру протидії корупції, зникнення цих підозрюваних з бази Інтерполу може означати тільки одне - справи екс-чиновників Януковича успішно "зливають". 

За словами представників Центру, зараз під санкціями ЄС перебувають 18 колишніх українських чиновників. Більшість санкцій може бути знято вже в березні, якщо Генпрокуратура не доведе причетність цих осіб до розкрадання коштів в Україні.

Згідно зі ст. 3 Статуту Інтерполу цієї організації категорично забороняється здійснювати будь-яке втручання або діяльність політичного, військового, релігійного чи расового характеру. Зокрема, на цій підставі була видалена інформація про розшук Януковича, - наголосили в Центрі.


У повідомленні також відзначено важливість розслідування правоохоронцями України фактів вчинення економічних злочинів колишніми високопоставленими чиновниками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень