Експерти перевірили, чи готова ХАЕС до роботи взимку

Розповів гендиректор підприємства Андрій Козюра

Хмельницька АЕС готова до роботи в осінньо-зимовий період. Днями тут завершилася комісійна перевірка, розповів гендиректор ХАЕС Андрій Козюра:

Загалом така перевірка є обов'язковою для усіх підприємств енергетичної галузі України. З дотриманням карантинних вимог були проведені перевірки та огляди, за результатами яких заактовано, що Хмельницька АЕС готова до проходження осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.

До складу комісій увійшли представники енергокомпанії, Держнагляду та Міненерго. Експерти перевіряли готовність основного технічного обладнання, будівель і споруд, їх теплопостачання і теплозахист, приточно-витяжну вентиляцію, так і виконання окремих дозволів ДІЯРУ на експлуатацію першого й другого енергоблоків після проведення планово-попереджувального ремонту та приписів наглядових органів. Перевірили й стан протипожежних заходів та охорону праці, стан проведення протиаварійних тренувань персоналу, фінансові витрати та забезпечення матеріально-технічними ресурсами.

За словами Андрія Козюри, наразі карантин вносить більше коректив у роботу електростанції, ніж майбутній зимовий період.

Цього тижня Нетішин опинився у червоній зоні, і на підприємстві встановлено жорсткі правила щодо доставлення персоналу на роботу.

Андрій Козюра зазначає, що ХАЕС суворо дотримується вимог карантину й наразі максимальна кількість людей працює дистанційно. В такому режимі відбуваються й усі оперативні наради підприємства.

 Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень