Експерт пояснив, чому рф запускає чотири ракети з чотирьох Ту-95МС, а не з одного  

Все через гроші

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Авіаексперт, провідний науковий співробітник Державного музею авіації Валерій Романенко розповів, чому у ніч на 20 червня росія підняла у повітря чотири бомбардувальники Ту- 95МС, щоб випустити всього чотири ракети Х-101 та Х-555.

Усе впирається у фінансові причини. Дивіться, чотири ракети можна було запустити з одного борту, бо загалом такий літак бере вісім ракет, але це вже перевантаження.

 

Якби запустили з одного борту, то фінансові виплати, тобто бойові за пуски, отримав би один екіпаж, а так отримають чотири екіпажі. Тут будь-який командир полку розповість про причини підняття кількох літаків на завдання, яке міг виконати один літак, – пояснив Валерій Романченко.

На думку авіаексперта, у цьому випадку вся справа в грошах і «нічого більше».

 Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень