Ексдиректорка Софії Ротару розповіла, як потрапила до в'язниці через артистку

Провела у в'язниці три роки


Ольга Коняхіна була директоркою народної артистки Софії Ротару. Через неї жінка провела у в'язниці три роки за шахрайство.

Програму "Зірки зійшлись" відвідала колишня помічниця народної артистки Софії Ротару Ольга Коняхіна, повідомляє 24 канал. Вона розповіла про те, що провела три роки у в'язниці через шахрайство.

Ексдиректорка Ротару таємно домовлялась з організаторами про виступи співачки. Натомість передоплату вона забирала собі, а Софія Ротару нічого про це не знала. Коли ж зірка зрозуміла, що їй не вистачає семи мільйонів рублів, то зрозуміла, що Ольга її обманює.

Ольгу Коняхіну засудили до шести років позбавлення волі. Але через три роки жінка вийшла на волю через зразкову поведінку. За її словами, її у в'язниці не ображали, а навпаки, вона знайшла там подругу, з якою спілкується й досі. 

Колишня помічниця Ротару вже 7 років на волі. Вона ні на кого не тримає зла, але з артисткою не спілкується.

Я не хочу до неї наближатися. Ви мені зараз нагадали, як йдеш у колонії у строю до їдальні, а хтось збоку тобі говорить: "Ну тобі Ротару посилочки надсилає?", – розповіла Ольга Коняхіна.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень